Voorscherm en luifel

Voorscherm in de luifel, waarom?

Door bij de Verona luifel een voorscherm te kopen voorkom je inregenen onder je luifel en creëer je op een snelle en eenvoudige manier een voortent met een diepte van ca. 300 cm. De voorschermen hebben op de hoekpunten een deur en in het midden afhankelijk van de grootte, twee of vier ramen.

Voorscherm bevestigen in de Verona luifels

Nadat u de UNICO Verona luifel opgezet heeft ritst u het voorscherm aan de bovenzijde aan de luifel vast. Vervolgens ritst u aan de binnenzijde de driehoekige panelen om de boogstok. Aan de driehoekige panelen zit namelijk een tunnelrits. Nadat de bovenzijde van het voorscherm vast geritst is en de zijwanden aan de binnenzijde om de boogstokken zijn geritst, plaatst u de steunstok in het midden. Deze steunstok voorkomt dat er een overmatige spanning op de boogstok komt. Als de steunstok geplaatst is kan het voorscherm afgespannen worden. De steunstok komt in het verlengde van de voorwand staan en is daardoor geen sta-in-de-weg.

Optioneel is het mogelijk om ook blinderingskleppen te laten zetten op het voorscherm. Dit dient u direct bij aankoop aan te geven. Het is namelijk achteraf niet mogelijk om de voorschermen te laten voorzien van kleppen.

Voortenten Unico | Voorscherm van de Verona luifel

Voorscherm bij de luifel of voortent?

Als u overweegt om een Verona luifel te kopen met voorscherm en zowel de luifel als voorscherm voorzien moet worden van blindering kleppen, zijn mogelijk de UNICO Bologna voortenten een goed alternatief. Deze voortent is namelijk ook te gebruiken als luifel. Heeft standaard blinderingen op de ramen en is tevens voorzien van afsluitbare ventilatiepanelen op de hoeken van de voortent. En heeft in de nok van de tent ook een afsluitbaar ventilatiepaneel. De Bologna voortent kan optioneel nog uitgebreid worden met een luifel. Deze mogelijkheid heeft de Verona luifel met voorscherm niet.

Wij maken u er op attent dat het achteraf mogelijk is om een voorscherm te kopen, echter is er dan kleurverschil mogelijk. Het zou ook kunnen zijn dat een bepaalde kleur die uit assortiment is gegaan en niet meer leverbaar is. Wij adviseren u dan ook met klem direct bij aankoop het voorscherm te kopen wanneer u interesse hebt.

Voortenten Unico | Bologna voortent

Voortenten Unico | Ventilatie Bologna voortenten