Voortenten Kabe

Kabe, ideaal voor de wintersport

Kabe caravans zijn de absolute top. Deze caravans zijn uitermate geschikt voor de wintersport. Op zoek naar een voortent, luifel of deeltent voor uw Kabe caravan? Dan bent u bij UNICO voortenten en luifels aan het juiste adres.

In verband met de afwijkende vormgeving van de Kabe caravans adviseren wij u uw voortent of luifel op maat te laten maken, zodat deze mooi strak voor uw tent staat. Een standaard voortent of luifel zal minder mooi staan dan een op maat gemaakte voortent of luifel van UNICO. In ons assortiment hebben zijn er ook deeltenten. Deze deeltenten gaan over een deel van de caravan en zijn ook geschikt voor uw camper.

De benamingen van Kabe caravans komt uit de edelstenen zo heb je de modellen: Briljant, Smaragd, Ametist, Safir, Onyx,Diamant en Amber. Een antraciet/grijze ofchampagne/zwart Verona luifel zou een aanrader zijn bij deze caravans. Maar geeft u de voorkeur aan een voortent, dan heeft u bij UNICO voortenten de keuze uit het model Genua met een diepte van 280 cm. of een diepte van 320 cm. De Bologna is ook leverbaar. Dit is de snelst opzetbare voortent op de Nederlandse markt. De voortenten zijn leverbaar in de kleur blauw/grijs en antraciet/grijs. Die laatste kleur antraciet met grijs is natuurlijk wel heel erg mooi bij deze kwaliteits caravan.

Doordat UNICO voor Kabe ook maatwerk levert adviseren wij u tijdig te bestellen dit in verband met levertijden.

Voortenten Unico | Kabe caravans