Voortenten Knaus

Knaus, gegarandeerd caravan plezier met een Unico voortent

Knaus caravans garandeert u veel caravan-plezier tegen een aantrekkelijk kleine prijs. Met UNICO voortenten of luifels creëert u met de Knaus Sport caravan een sportief geheel. Met het grootst mogelijke ruimtegevoel en een complete standaard uitrusting die iedereen zal verrassen en overtuigen. De Sport vervult al uw wensen als het gaat om sfeer, design en uitrustingsniveau voor een plezierige en onbezorgde vakantie.

De moderne klassieker is rondom vernieuwd, en bij een rondom vernieuwde caravan hoort natuurlijk ook een vernieuwende voortent of luifel UNICO ontwikkelde speciaal voor Knaus caravans de Verona luifel. Kun je een klassieker nog optimaliseren? Jazeker! De Südwind is het beste voorbeeld. De indelingen zijn op het gebied van ergonomie en open ruimtebeleving volledig herzien.

Voor de Deseo serie van Knaus is een maatwerk voortent noodzaak in verband met de nagenoeg rechte voorwand, wat is er nog unieker aan koen rijden met eer relatief vierkante caravan. En als u de UNICO Genua voortent er voor heeft staan ontstaat een rond geheel.

Voortenten Unico | Knaus caravans