Voortenten Eriba

Voor Eriba is Unico hofleverancier

Eriba Touring voortenten

Aërodynamische vormgeving, gering eigengewicht, compacte afmetingen alsook een bescheiden totaalhoogte door de oplossing met het hefdak, dat zijn eigenschappen, die op Touring caravans van toepassing zijn.

Voor deze klassieker uit het Eriba assortiment ontwikkelde UNICO voortenten de Verona luifel en Bologna voortent. Beide producten worden gemaakt voor de modellen Troll, Triton en Familia.

Eriba Feeling voortenten

De Eriba Feeling is de moderne interpretatie van de ideale caravan. Deze modellenreeks combineert de rijtechnische voordelen van de klassieke hefdak-caravan met een royaal woonruimteconcept en een aantrekkelijk sportief design. Nieuw is de Feeling 230, het kleinste hefdakcaravannetje met het grootste bed!

Voor de Feeling ontwikkelde UNICO voortenten de Verona luifel en Bologna voortent. Beide producten worden gemaakt voor de modellen 470, 430, 425 en 390. Voor het model 230 is uitsluitend de Verona luifel leverbaar.

Voortenten voor Eriba Nova

Voor de Eriba Nova modellen dient een voortent of luifel op maat gemaakt te worden, dit in verband met de scherpe ronding aan de achterzijde.  Zet je aan deze exclusieve caravan een standaard voortent of luifel dan zal dit problemen geven betreft de pasvorm aan de achterzijde. UNICO biedt u tegen een kleine meerprijs de mogelijkheid een goed passende voortenten of luifels te kopen.

Voortenten Unico | Eriba caravans