Voortenten en slikranden

Slikranden zijn bij Unico voortenten en luifels afneembaar

Alle voortenten hebben slikranden en dat is ook noodzakelijk bij een voortent of luifel, anders zou het enorm tochten. Echter zijn deze slikranden een sta in de weg als u uw tent weer af wilt breken, ze zijn vies en zitten mogelijk onder de modder. U dient dan de zijwanden en voorwand er uit te ritsen en deze zuiver te maken op ze vervolgens op stoelen en tafels te moeten leggen om te kunnen drogen.
Bij UNICO voortenten en luifels zijn de slikranden afneembaar. Er zit namelijk een klittenband strook aan de onderzijde van de tent, waaraan u snel en eenvoudig de slikranden aan vast kunt klitten. Heeft u behoefte aan extra ventilatie is het ook mogelijk om een deel te verwijderen.

Voortenten Unico | Slikranden Unico voortenten en luifels

Slikranden, afneembaar. Uniek bij Unico voortenten en luifels

De gehele UNICO voortent en luifel collectie heeft afneembare slikranden. Het assortiment bestaat uit een tweetal voortenten. De Genua voortent is leverbaar in een tweetal dieptes. De Bologna met zijn standaard diepte van 280 cm. En dan is er de Verona luifel, eventueel uit te breiden met een aanritsbaar voorscherm of portaalwanden set. Met het aanritsbare voorscherm maakt u in een handomdraai van een luifel een voortent. Met de portaalwanden set in de Verona luifel ontstaat er een halve tent en een halve luifel. Het dichte deel zit altijd aan de disselzijde van de caravan. Ook de deeltent type 350 en 500 hebben afneembare slikranden.

De afneembare slikranden bij Unico voortenten en luifels

Afneembare slikranden zijn een idee dat is ontstaan bij Bax Totaalrecreatie. Bax Totaalrecreatie is niet alleen producent van Unico voortenten en luifels, maar ook van de merken Baco en Falco. Ook bij deze merken zijn de afneembare slikranden doorgevoerd, zij het enkel onder de luifel. Deze kampeertenten hebben immers een kuipgrondzeil wat slikranden in de tent overbodig maakt.

Voortenten Unico | slikranden in de tent