Voortenten TEC

TEC, voor sportieve kampeerders

Het caravanprogramma van TEC caravans is in 2011 ingrijpend gewijzigd. Omdat zich TEC gaat richten op de meer sportieve kampeerders zal het de productie van de meer luxueuzere caravans overlaten aan zustermerk LMC. Bij een sportieve kampeerder hoort een sportieve voortent of luifel in plaats van de klassieke voortenten en luifels met een frame en gordijntjes. UNICO ontwikkelde speciaal voor de TEC caravans de Verona luifel en de Genua voortent. De TEC Tour en de TEC Travel King zijn in 2011 duit het programma verdwenen.

De TEC Weltbummler serie werd daarentegen uitgebreid en is sinds 2011 in twee varianten leverbaar: het basismodel Weltbummler Aktiv en de duurdere designvariant Weltbummler Elegance.

Om de set caravan met voortent of luifel compleet te maken kan u niet om UNICO boogstok voortenten en luifels heen. Dus bent u p zoek naar een luifel bekijk de UNICO Verona luifel. Heeft u mogelijk meer behoefte aan een voortent dan kan de Bologna of Genua voortent een passend alternatief zijn.

Voortenten Unico | TEC caravans