Voortenten caravan

Voortenten caravan zijn ideaal wanneer u van het buitenleven houdt, maar toch uw leefruimte wilt vergroten. Voortenten caravan zijn er in diverse soorten, om er zeker van te zijn dat u de juiste aanschaft is het belangrijk dat uw weet wat voor soort voortenten caravan er zijn en wat de voordelen hiervan zijn. Lees snel verder!

Het kiezen uit de voortenten caravan

Welke van de voortenten caravan geschikt is voor u, hangt af van wanneer u de voortent gaat gebruiken. Er zijn een aantal verschillende soorten voortenten caravan en deze vindt u hieronder:

  • Zomervoortent: Deze voortenten caravan zijn ideaal wanneer u slechts enkele weken per jaar van een voortent gebruik wilt maken. De meest voorkomende tent is gemaakt van polyester en katoen. Hierbij is vaak het dak eenzijdig gecoat en de wander zijn vaak van polyester. De zomervoortent heeft een aantal handige kenmerken. Zo ligt de diepte van de tent meestal tussen de 240 en 260 cm, zodat regenachtige dagen toch comfortabel doorgekomen kunnen worden. Alle wander zijn uitritsbaar, zodat er van de voortent ook een luifel gemaakt kan worden. Een handige optie is het aanschaffen van een uitbouw, hier kunnen extra spullen in geplaatst worden of deze kan veranderd worden in een slaapcabine.
  • Reisvoortent: Blijft u niet voor langere tijden op een camping staan, maar wilt u toch wat extra leefruimte? Kies dan voor de reisvoortent. Deze voortenten caravan zijn snel op te zetten, wat een groot voordeel is voor mensen die snel naar de volgende locatie willen vertrekken. De meeste meeste van deze voortenten caravan beschikken over uitritsbare wanden, zodat de tent ook als luifel gebruikt kan worden.
  • Seizoenstent: Deze voortenten caravan is zeer geschikt voor langere verblijven. In vergelijking met de zomertent is deze voortent gemaakt van duurzamere materialen en beschikt deze over een grotere leefruimte.

Het aanschaffen van een van de voortenten caravan

Wilt u een van de voortenten caravan uit ons assortiment aanschaffen? Dan is dat geen probleem, bestel uw voortent gemakkelijk online of kom de voortenten caravan bekijken in onze showroom!