Verona

Verona luifel van Unico

De Verona van UNICO is het meest bekende product uit het UNICO assortiment. Deze luifel is er vanaf het eerste uur. In de beginjaren was de Verona in de kleur blauw/geel leverbaar. Deze opvallende verschijning is inmiddels uit assortiment en vervangen door een drietal uitvoeringen in wat behoudende kleurstellingen. Namelijk: antraciet/grijs, blauw/grijs en de kleur champagne/zwart.

Verona luifel getest

De ANWB nam de Verona luifel tot twee keer onder de loep en kreeg hiervan lovende woorden. De eerste test vond plaats in 2007 er werden een viertal combi-luifels getest waaronder de Verona luifel.
De ANWB citeerde: “De UNICO Verona is niet de goedkoopste maar daar krijg je tenslotte wel kwaliteit voor. Door het stevige boogframe van 30 x 1.4 mm. kan de Verona de zwaarste weersomstandigheden trotseren. Bovendien heeft de Verona veel innovaties de uitritsbare zijpanelen zijn uitgevoerd met windschermen die u net wat meer beschutting bieden. De luifel is uitgevoerd met afneembare slikranden erg makkelijk bij afbreken. De Verona luifel afspannen doe je niet met een rubberring maar met een sjorband. Het opzetten van deze luifel gaat eenvoudig, bij normaal vakantie weer kan de middenstok verwijderd worden, hij staat als een huis en de afneembare slikranden besparen u veel ergernis bij het afbreken van de Verona luifel.”

Optioneel is de luifel uit te breiden met een aanritsbaar voorscherm. In combinatie met het voorscherm maak je in een handomdraai van een luifel een volwaardige voortent. Nieuw in assortiment is de portaal wanden set voor de UNICO Verona luifels. Met deze set creëer je een halve voortent en een halve luifel. Het voortent gedeelte zit altijd aan de disselzijde.

Verona luifel van Unico voortenten

Voortenten Unico | Verona luifel van unico