Wintervaste voortent

Een wintervaste voortent is ideaal wanneer u het hele jaar door wilt kamperen. De wintervaste voortent is bestand tegen allerlei weersomstandigheden, waaronder extreme winters. Hierdoor kunt u genieten van het kampeerleven waar en wanneer u dat wilt!

Het onderscheid van een wintervaste voortent

Een wintervaste voortent, de naam zegt het al, is het hele jaar door te gebruiken. Een wintervaste voortent onderscheid zich van andere voortenten door het gebruikte doek en de constructie. Het tentdoek is van een extra zware kwaliteit, waarbij doorlekken van regen en vocht vermeden wordt. Vaak wordt er gebruik gemaakt van katoen, katoen gaat lang mee. De constructie van een wintervaste voortent is vaak opzichzelf staand. Zo kan de caravan weggereden worden zonder dat de hele voortent afgebroken moet worden. Deze wintervaste voortent beschikt ook om een achterdoek, zodat de voortent helemaal afgesloten kan worden.

Een wintervaste voortent van Unico

Een wintervaste voortent van Unico is een voortent waarbij overal aan gedacht is. Ondanks dat een wintervaste voortent een complexe tent is, kan de voortent van Unico toch eenvoudig opgezet worden. Dit komt door de duidelijke instructie die meegeleverd wordt. Het leefklimaat zal altijd fijn zijn, dankzij de vele ventilatiemogelijkheden en de afneembare slikranden. De wintervaste voortent beschikt over fraaie looks en stromvastheid, wat een gevolg is van de mooie materialen, de precieze afwerking en de boogstokconstructie.

Het aanschaffen van een wintervaste voortent

Bent u van plan om een wintervaste voortent aan te schaffen? Dan is dat bij Bax Totaal Recreatie geen probleem! U kunt niet alleen uw wintervaste voortent online bestellen, maar u kunt deze ook eerst komen bekijken in onze showroom. Onze showroom is maar liefst 20.000 m² groot en bevindt zich in Bergeijk. Wilt u toch liever uw wintervaste voortent online bestellen en thuis laten bezorgen? Geen probleem! U kunt bij ons uw bestelling veilig en online betalen, vervolgens streven wij ernaar om deze binnen 3 werkdagen bij u thuis te leveren. Zo kunt u snel genieten van uw kampeervakantie!