Nieuws over de voortenten en luifels van Unico

Nieuwe accessoires voor Unico voortenten

Voor de Unico Bologna en Milaan en nieuwe Rimini voortenten is vanaf nu ook een voorfront leverbaar. Deze wand is gemaakt van zwart horrengaas en ideaal wanneer je gaat kamperen in warme klimaten waar ventilatie een must is, maar je geen last wilt hebben van ongedierte in de voortent. Lees hier meer over het voorfront.

Unico Siena 450

De Siena reisluifel is vanaf ook leverbaar in een extra brede uitvoering van 450 cm. Je hebt nu de keuze uit drie modellen: 350, 400 of 450 cm. Lees hier meer over deze handiger reisluifel.

Unico Rimini 320 voortent

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van Unico is de Rimini 320 voortent! Deze kampeertent is uitgevoerd in een extra zware doekkwaliteit en daardoor geschikt voor de seizoenskampeerder! Lees hier meer over deze voortent.

Unico Genua 280 voortent als beste getest!

Door de ANWB uitgeroepen tot testwinnaar! Een design voortent, in een exclusieve doekkwaliteit. De voortenten van Unico onderscheiden zich t.o.v. bestaande voortenten in: opzetgemak, stormvastheid en heeft een uitmuntend ventilatie systeem dat te gebruiken is onder alle weersomstandigheden en is tevens voorzien van het ECS systeem: Easy Clean afneembare Slikranden.

+ Afneembare slikranden
+ Stormvast
+ Grote petluifel
+ Veel ventilatie

– Er valt geen minpunt te ontdekken!