info@baxtotaalrecreatie.nl | +31(0) 497 572 085

Vragen?

Bel of mail naar:
T: +31(0) 497 572 085
info@baxtotaalrecreatie.nl

Bezoek onze showroom
Showroom Bax Totaalrecreatie

Waarom Unico?

 • Eenvoudig opzetbaar
  Dankzij de slimme constructie
 • Uiterst stormvast
  Door de ronde vorm
 • Perfecte afwatering
  Er blijft geen water op het dak staan
 • Kwaliteit
  Volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd
Meer informatie

Voortenten Hymer

Hymer is het merk waar Unico voortenten in gespecialiseerd is

Hymer Caravans of te wel Eriba Caravans dit is het merk waar UNICO voortenten en luifels gespecialiseerd in is. UNICO is namelijk een van de weinige tent aanbieders die voor zowel de normale caravans als de Eriba Hymer Touring hefdakcaravans een assortiment voortenten en luifels heeft. Voor de nieuwe lijn Eriba Hymer Feeling caravans heeft UNICO ook voortenten en luifels.

Voor de Eriba Hymer Nova caravans, dit zijn caravans met een bijna haakse achterbocht dienen voortenten en luifels op maat gemaakt te worden om een goede pasvorm te garanderen.

Voor de Eriba Hymer Touring serie modellen Troll, Triton en Familia tot en met bouwjaar 2009, hebben wij in assortiment de UNICO Verona luifel en Bologna voortent. Beide producten worden uitsluitend geleverd in de kleur blauw/grijs.
Voor de Eriba Hymer Touring serie modellen Troll, Triton en Familia vanaf bouwjaar 2011, hebben wij in assortiment de UNICO Verona luifel en Bologna voortent, beide producten worden uitsluitend geleverd in de kleur antraciet/grijs.
Voor de Eriba Hymer Feeling modellen 470, 430,425 en 390 hebben wij in assortiment de UNICO Verona luifel en de Bologna voortent. Voor de Eriba Hymer Feeling 230 is uitsluitend de Verona leverbaar. De kleur van de Feeling modellen is altijd antraciet met grijs.

Voortenten Unico | Hymer caravan Verona luifel